Резерв столика
 

Корпоративные вечеринки

КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА КОМПЛЕКСУ :

Дата відкриття: 20 травня 2004
Дата капітального ремонту: 10 вересня 2019
Адреса: вул. Максимовича 4
Місцезнаходження: Голосіївський р-н. м. Киев, поруч м.Васильківська (450 м)

Характеристика будівлі:
Нежитлове окреме.
Загальна площа: 1500 кв.м.
Кількість поверхів: 3 поверха
Загальна місткість: 800 оісіб.

Режим роботи нічного клубу: без вихідних з 22:00 до 06:00

Інфраструктура комплекса:
Первший поверх: Barbeer Pub: зал розрахований на 300 осіб, барна стійка, посадочних місць 108. Зал оснащений новітнюю системою караоке Evolution Pro. 
Другий поверх: Library Bar: 42 посадочних місць, барна стійка.
Третій поверх:  Royal Room: розрахований на 450 - 500 осіб, посадочних місць 125, одна барна стійка, п'ять плазм.

Цільова аудиторія: від 20 до 45 років.
Технічні параметри: клуб оснащений автоматизованою системою вентиляції і кондиціювання, парковкою, що охороняється.
Безпека: клуб оснащений системою відеонагляду, спеціалізованою пожежною сигналізацією.

Розважальний комплекс «Saxon»  обладнаний якісним звуковим, світловим і проекційним обладнанням згідно Европейських стандартів. Перший поверх ідеально підійде для проведення концертів, сцена 2.2м х 5 метра дозволяє в розмістити рупу з 6 осіб зі всім музикальним обладнанням.

КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА І ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ КОРПОРАТИВНИХ ЗАХОДІВ:

Загальна місткість клубу в режимі «Банкет» - до 200 осіб.
Загальна місткість клубу в режимі  «Фуршет» - до 500 осіб.

ЗАГАЛЬНІ ПЕРЕВАГИ ПРОВЕДЕННЯ КОРПОРАТИВУ В КЛУБІ:

  • три зони клубу дозволяють максимально гнучко організувати захід з доступним бюджетом як для великих компаній до 500 осіб, так і невеличких фірм до 20 осіб;
  • можливість розділити локації для відпочинку керівного складу і співробітників компанії;
  • нявність матерільно-технічної бази для проведення концерту, шоу-програми;
  • наявність технічної бази, штату і обслуговуючого персоналу для підготовки і обслуговування. 

    МОЖЛИВІСТЬ РОЗМІЩЕННЯ ГОСТЕЙ ПО ЗОНАХ КЛУБУ:
  • третий поверх: банкет – 130 человек; фуршет – 300 осіб;
  • другий поверх: банкет – 60 человек;
  • перший поверх + балкон: фуршет – 100 осіб.

 

СПЕЦИФИКАЦІЯ ОСНОВНИХ ПОЗИЦІЙ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕНИЯ ДИСКОТЕКИ:

Звук:

  • порталы- 10кВт Топ Х-Tream XTC, Sub Х-Tream XTCDS 18
  • FOH EFX-8 Soundcraft
  • DJ place – DJM900 NEXUS 2 +2x CDJ 2000 MK2
  • DJ monitor – 3Xjbl EOW15
  • Микрофоны-радиосистемы: shure sm58 slx+ AKG MT MINI

Світло:

  • Голови 250 Вт - 6 шт.
  • Сканери 250 Вт – 8 шт.
  • Light Converse 512
  • Blander x4 – 2 шт.
  • Стробоскоп 1 шт.
  • Дим
  • Голови світлодиодні 60 Вт. Spot – 2 шт.

 

БАНКЕТНЕ МЕНЮ

Скачати меню

 

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
Заказ столика: (093) 946-09-69
Телефон інфо-лінії: (093) 946-09-69 з 14:00 до 24:00.

Режим роботи клубу: з 23:00 до 7:00.