Корпоративные вечеринки
КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА КОМПЛЕКСУ :
Дата відкриття: 20 травня 2004
Дата капітального ремонту: 10 вересня 2019
Адреса: вул. Максимовича 4
Місцезнаходження: Голосіївський р-н. м. Киев, поруч м.Васильківська (450 м)
Характеристика будівлі:
Нежитлове окреме.
Загальна площа: 1500 кв.м.
Кількість поверхів: 3 поверха
Загальна місткість: 800 оісіб.
Режим роботи нічного клубу: без вихідних з 22:00 до 06:00
Інфраструктура комплекса:
Первший поверх: Barbeer Pub: зал розрахований на 300 осіб, барна стійка, посадочних місць 108. Зал оснащений новітнюю системою караоке Evolution Pro.
Другий поверх: Library Bar: 42 посадочних місць, барна стійка.
Третій поверх: Royal Room: розрахований на 450 - 500 осіб, посадочних місць 125, одна барна стійка, п'ять плазм.
Цільова аудиторія: від 20 до 45 років.
Технічні параметри: клуб оснащений автоматизованою системою вентиляції і кондиціювання, парковкою, що охороняється.
Безпека: клуб оснащений системою відеонагляду, спеціалізованою пожежною сигналізацією.
Розважальний комплекс «Saxon» обладнаний якісним звуковим, світловим і проекційним обладнанням згідно Европейських стандартів. Перший поверх ідеально підійде для проведення концертів, сцена 2.2м х 5 метра дозволяє в розмістити рупу з 6 осіб зі всім музикальним обладнанням.
КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА І ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ КОРПОРАТИВНИХ ЗАХОДІВ:
Загальна місткість клубу в режимі «Банкет» - до 200 осіб.
Загальна місткість клубу в режимі «Фуршет» - до 500 осіб.
ЗАГАЛЬНІ ПЕРЕВАГИ ПРОВЕДЕННЯ КОРПОРАТИВУ В КЛУБІ:
- три зони клубу дозволяють максимально гнучко організувати захід з доступним бюджетом як для великих компаній до 500 осіб, так і невеличких фірм до 20 осіб;
- можливість розділити локації для відпочинку керівного складу і співробітників компанії;
- нявність матерільно-технічної бази для проведення концерту, шоу-програми;
- наявність технічної бази, штату і обслуговуючого персоналу для підготовки і обслуговування.
МОЖЛИВІСТЬ РОЗМІЩЕННЯ ГОСТЕЙ ПО ЗОНАХ КЛУБУ:
- третий поверх: банкет – 130 человек; фуршет – 300 осіб;
- другий поверх: банкет – 60 человек;
- перший поверх + балкон: фуршет – 100 осіб.
СПЕЦИФИКАЦІЯ ОСНОВНИХ ПОЗИЦІЙ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕНИЯ ДИСКОТЕКИ:
Звук:
- порталы- 10кВт Топ Х-Tream XTC, Sub Х-Tream XTCDS 18
- FOH EFX-8 Soundcraft
- DJ place – DJM900 NEXUS 2 +2x CDJ 2000 MK2
- DJ monitor – 3Xjbl EOW15
- Микрофоны-радиосистемы: shure sm58 slx+ AKG MT MINI
Світло:
- Голови 250 Вт - 6 шт.
- Сканери 250 Вт – 8 шт.
- Light Converse 512
- Blander x4 – 2 шт.
- Стробоскоп 1 шт.
- Дим
- Голови світлодиодні 60 Вт. Spot – 2 шт.
БАНКЕТНЕ МЕНЮ
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
Заказ столика: (093) 946-09-69
Телефон інфо-лінії: (093) 946-09-69 з 14:00 до 24:00.
Режим роботи клубу: з 23:00 до 7:00.